RASPORED: subota 28.10.


16h: Dodatni kratkiši (konkuriraju za nagradu publike)

U nenatjecateljskom bloku filmova Revija studentskog filma posjetiteljima poslužuje 14 kratkih studentskih zalogaja. Osim 9 igranih filmova u Dodatnim kratkišima svoja su mjesta pronašla i dva namjenska filma, jedna eksperimentalna reklama te po jedna reportaža i dokumentarni film.

18h: Unutarnji svijet

Što se krije u pozadini samog procesa animiranja, a što u našim nedostupnim umnim procesima? Kako prebolijevamo prekide ljubavnih odnosa i kako se nosimo s našim prijateljima i susjedima? Na putovanje u istraživanje ljudske svijesti, rekonstrukcije naših sjećanja i voajerizma u tuđe živote, vode nas filmovi u projekcijskom bloku Unutarnji svijet.

 

 

 

20h: Malo o nama

Ponekad nije lako podnositi ljude oko sebe. Ponekad je teško razmišljati o vlastitoj budućnosti i o životu u kojem smo trenutno zatečeni. Ponekad se ne snalazimo u društvenim okvirima, a ponekad jednostavno ne možemo naći slobodno parkirno mjesto. O svemu tome i mnogo čemu drugome – autori progovaraju Malo o nama.

22h: FDU u gostima

U gostujućem popratnom programu donosimo predstavljamo najnovije studentske radove s Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu.

Ulaz na FDU u gostima je besplatan no kako je broj ulaznica ograničen obavezujuća je rezervacija na mail revijastudentskogfilma@gmail.com.

U mailu ostaviti sljedeće podatke:

  • ime i prezime
  • adresu elektroničke pošte
  • datum projekcije (subota, 28.10. 22h ili nedjelja, 29.10. 15h)
  • broj ulaznica (maksimalno 2 po osobi)

Ulaznice je moguće rezervirati i na službenim stranicama filma Život po Moskriju.

22h: After po Moskriju u &TD-u

Budući da je dan dug, a vremena za druženje nikad dosta, u &TD-u zaključujemo drugi dan Revije uz glazbeni jelovnik Mr. Spinoze i Karibi.

Raspored projekcija petak 27.10.

Raspored projekcija subota 28.10.

Raspored projekcija nedjelja 29.10.