RASPORED: nedjelja 29.10.


15h: FDU u gostima

U gostujućem popratnom programu donosimo predstavljamo najnovije studentske radove s Fakulteta dramskih umetnosti Univerziteta u Beogradu.

Ulaz na FDU u gostima je besplatan no kako je broj ulaznica ograničen obavezujuća je rezervacija na mail revijastudentskogfilma@gmail.com.

U mailu ostaviti sljedeće podatke:

  • ime i prezime
  • adresu elektroničke pošte
  • datum projekcije (subota, 28.10. 22h ili nedjelja, 29.10. 15h)
  • broj ulaznica (maksimalno 2 po osobi)

Ulaznice je moguće rezervirati i na službenim stranicama filma Život po Moskriju.

17h: Posao i godine

Naše obveze i strasti ponekad se vežu u jedinstveni životni poziv, a kako život odmiče sve jače osjećamo tihi pritisak nepravde i vremena. Ljudske vrijednosti u pričama o svakidašnjim herojima svojih i naših svjetova u bloku Posao i godine.

19h: Gender, Drugs & Videogames

Osobna stvarnost i identitet se izobličuju pod utjecajem raznih vanjskih faktora. Koje sve mogu biti posljedice naših preobrazbi i kako okolina djeluje na nas otkrivamo u Gender, Drugs & Videogames.

21h: Životne situacije

Okviri koji su nam zadani mogu biti prostorni, vremenski ili pak dramaturški. Životne situacije prikazuju kako se animirani junaci snalaze u po život opasnim avanturama te kako se studenti filmaši snalaze u vježbama i pravilima koja su im zadana.

22.30h: Dodjela nagrada i zatvaranje Revije

Masterchef žiri u sastavu Milena Zajović, Katerina Duda i Vedran Šuvar dodjelit će glavnu nagradu Veliki lonac.

Glasovi publike će odlučiti kome ide nagrada Mali lonac, a žiri će dodijeliti i posebna priznanja u kategorijama: najbolji studentski igrani film, najbolji studentski dokumetarni film, najbolji studentski eksperimentalni film i najbolji studentski animirani film.

Nagrade sponzoriraju Pickbox, Hrvatski filmski savez i Udruga za promicanje studentskih aktivnosti.

 

Raspored projekcija petak 27.10.

Raspored projekcija subota 28.10.

Raspored projekcija nedjelja 29.10.