Masterchef žiri RSF-a 2017.


 

Žiri Revije studentskog filma sastojat će se od 3 izvrsna filmska kuhara. Oni su:

Milena Zajović (1983.) je magistra psihologije, radi kao urednica kulture i filmska kritičarka Večernjeg lista te selektorica glavnog programa Motovun film festivala. U istoj ulozi surađivala je i sa ZagrebDox-om te nizom drugih kulturnih manifestacija. U slobodno vrijeme bavi se proučavanjem i promocijom stripa, sportom i ljudskim pravima. Predsjednica je udruge Are You Syrious? koja pruža podršku izbjeglicama u Hrvatskoj i regiji.

 

milena zajović

Katerina Duda (1989.) završila je studij animiranog filma i novih medija na Akademiji likovnih umjetnosti i studij sociologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Sudjelovala je na brojnim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, a za dokumentarni film „Rezidba“ (Restart) osvojila je Nagradu Jelena Rajković za najboljeg redatelja/icu do 30 godina na Danima hrvatskog filma i nagradu za najbolji dokumentarni film na Star Film Festivalu 2016. godine.

 

katerina duda

Vedran Šuvar (1980.) je nakon Prirodoslovno-matematičkog fakulteta upisao i produkciju na ADU-u.  Od 2012. godine je predsjednik KKZ-a a od 2017. član Izvršnog odbora HFS-a. Obavljao je posao producenta 40. Revije filmskog i video stvaralaštva i Dana hrvatskog filma 2009. Godine. Sa svojim autorskim filmovima i filmovima koje je producirao (njih 100-injak) sudjelovao je na brojnim domaćim i inozemnim festivalima.

vedran šuvar